pondělí 21. března 2016

Koncert pro Food not bombs



 
Akce ve zkušebně kapelky Klutz, obsahující povinný sklepní zatuchlo-vlhký čmuch, kartonová plata vajec na zdech a stropech a minimální podlahová plocha.
Krom benefičního prodeje hudebního bordelu na mc a LP se prodávaly různé levičácko anarchistické materiály, plakátky, časopisy a knihy.
  

Playlist
  1. Klutz
  2. Locura
  3. Hledání
  4. Apolita
  5. Paregorik 

Protože šlo o akci na podporu iniciativy Jídlo místo zbraní, nechybělo  pravděpodobně dumpstrové - veganské občerstvení v podobě muffinů, vynikající čočkové polévky a pardubického perníku.

Jak už bývá u podobných akcí zvykem, produkce nezačala v avizovaný čas 19:30, ale o dvě hodiny později.



Kluzt a Locura 

 

 Jsou dle mého zmlsaného ucha typické případy tvorby, která chce něco sdělit světu a závažnost, kvalita a pravdivost sdělení se váže v nepřímé úměře k úrovni hudební. Prostě aktivistický zvukový bordel, poslechnout se to dalo, ale doma bych si to nepustil.



Hledání

 

 Akustický výstup maníka se španělkou už byl nejen textově zajímavý, ale i poslouchatelný, pro mě asi nejlepší produkce celé akcičky.



Tombola Fnb

 

 Tato benefiční hra vypadala jako určená pouze pro členy kapel, jejich přátelé a známé, kteří tvořili odhadem 85-95% všech přítomných a mezi kterými si člověk připadal jako nezvaný host na soukromé oslavě narozenin nějakého neznámého pantáty, poněkud zazdila původní koncertní zaměření akce. Po asi hodině a půl této maškarády jsme to vzdali a nechali si další dvě kapely uniknout.

 Večer už posléze spestřil už jen notně opilý bratranec, jehož přítelkyně na akci náhodou dorazila chvíli před ním. Prostor zkušebny šel okouknout zrovna ve chvíli, kdy vyvolávání tomboly provázel vtípek o německém fekal pornu, z čehož měl nebohý bratranec nervový záchvat a s přehrávaným moralistním rozhořčením, které vykřikoval hlasitě na celou chodbu a schody, prchal vrávoravým krokem pryč.

Snad to vyjde příště :-)


Odkaz na Bandzone kalendář:





Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.